O nama

GEODATA PROJEKT d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 2005. godine od strane GEODATA GRUPE (Austrija, Leoben) sa sjedištem u Zagrebu. Dio smo internacionalne kompanije sa 20 godina iskustva na svjetskom tržištu i preko 250 projekata u više od 25 zemalja. Od svojih ranih početaka GEODATA PROJEKT d.o.o. je radila na nekima od najvećih projekata u Hrvatskoj i do današnjeg dana imamo više od 20 uspješno završenih projekata u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama. Glavne aktivnosti tvrtke su mjerenje deformacija i 3D praćenje deformacija, postavljanje i izmjera mreža osnovnih geodetskih točaka, podzemna mjerenja i praćenje izgradnje objekata i mostova.

Zajedno sa GEODATA GRUPOM radimo na razvoju softverskih i hardverskih rješenja za sve geodetske poslove u građevini i jedna smo od vodećih svjetskih kompanija u razvoju programskih rješenja za tunelsku geodeziju i automatsko mjerenje deformacija objekata. Posjedujemo suglasnost Državne geodetske uprave za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina, ovlaštenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije (HKOIG). GEODATA PROJEKT d.o.o. posjeduje najmoderniju opremu proizvođača Leica Geosystems – švicarske tvrtke koja je vodeći proizvođač geodetske opreme te programska rješenja za sve vrste geodetskih poslova.

 

Kvaliteta nije naša želja nego naša obaveza. To nije samo izreka nego način proizvodnje naših programskih i hardverskih rješenja te način rada na našim projektima. Naše osoblje se konstantno školuje u Hrvatskoj i Austriji radeći na najmodernijim programskim rješenjima i sa najmodernijom geodetskom opremom. GEODATA PROJEKT d.o.o. osim stalnog usavršavanja svojeg osoblja, kontinuirano radi i na podizanju kvalitete same tvrtke i trenutno posjeduje ISO certifikaciju QS Grupe – švicarske certifikacijske grupe za ISO 9001:2008 Kvaliteta upravljanja podacima, za ISO 14001:2004 kvaliteta upravljanja okolišem i OHSAS 18001: 2007 Pružanje geodetskih usluga.

 

Naša kompanija je vođena sa pet osnovnih načela koji predstavljaju naš način rada:

orijentiranost prema investitoru

predanost kvaliteti

i

pošteni i pouzdani pristup svakom poslu

w

otvorena i konstruktivna komunikacija
prema svim zainteresiranim stranama

inovacije